Chřestový salát s vejcem
40 min.
Ingredience
- 200gramůChřest bílý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 5gramůPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
72 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Chřest oloupeme, uvaříme a nakrájíme na kousky.
- 2Připravíme marinádu z vody, citronové šťávy, cukru a soli. Nalijeme ji na chřest a povrch salátu ozdobíme nahrubo nakrájeným, uvařeným vejcem a nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.