Chutney ze zralých rajčat

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
135 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zralá rajčata spaříme vroucí vodou a oloupeme. Nakrájíme je a spolu s oloupanou, nasekanou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem je rozvaříme.
  • 2
    K rozvařené směsi vmícháme polovinu octa, sůl a koření. Přivedeme do varu a povaříme do hustoty marmelády.
  • 3
    Ve zbylém octu rozpustíme cukr a přidáme do kastrolu k chutney. Za stálého míchání vaříme asi 15 minut.
  • 4
    Husté, ještě horké chutney rozlijeme do čistých sklenic a dobře uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.