Chuťovky s ústřicemi

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
68 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
934 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ústřice uvaříme v páře asi 5 minut, necháme vychladnout, vyjmeme maso. Z plátků žitného chleba vypíchneme 20 malých koleček.
  • 2
    Rozmícháme zakysanou smetanu a plátky chleba stejnoměrně potřeme.
  • 3
    Špičky kadeřavého salátu opláchneme, vodu střepeme a upravíme na plátky chleba.
  • 4
    Na plátky rozdělíme ústřice, osolíme, okořeníme čerstvě mletým pepřem. Chuťovky můžeme podávat vychlazené nebo ustálené na pokojovou teplotu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.