Cibulačka s krupicovou jíškou

25 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krupici osmahneme na rozehřátém másle a odstavíme z plotny. Vmícháme vejce a mícháme na mírném ohni, až se utvoří malé žmolky.
  • 2
    Směs zalijeme vodou, osolíme, přidáme bujón a přivedeme k varu. Nakonec přidáme oloupanou, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a povaříme ještě 5 minut.
  • 3
    Před podáváním posypeme polévku nakrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.