Cibulačka s libečkem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno. Libeček omyjeme a drobně pokrájíme.
  • 2
    V hrnci na rozpuštěném másle se sádlem zpěníme cibuli. Přisypeme hladkou mouku, kterou za stálého míchání osmažíme do růžova. Postupně přilijeme litr vody, stále mícháme, abychom jíšku rozmělnili a přivedeme k varu. Přisolíme podle chuti, přidáme kmín a vaříme přibližně 15 minut. Nakonec přimícháme mléko s rozkvedlaným vejcem, libeček, krátce povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.