Cibulačka se zapečeným toastovým chlebem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
714 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
43 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na malé kousky, které osmahneme dozlatova v pánvi na rozpáleném másle. Přisypeme mouku, osmažíme, zalijeme vývarem, ochutíme solí, pepřem a vegetou. Povaříme 20 minut a odstavíme z ohně.
  • 2
    Toastový chléb po obou stranách pokapeme olejem a naskládáme na suchý plech. Na každý krajíc toastu položíme plátek sýra a vložíme do horké trouby zapéct a roztavit sýr. Po vytažení z trouby posypeme sýr majoránkou.
  • 3
    Horkou polévku rozdělíme do polévkových misek. Na povrch polévky položíme zapečený toastový chléb a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.