Cibule glazírovaná

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme cibulky. V kastrolu si prohřejeme olej a bílé cibulky na něm orestujeme.
  • 2
    Přidáme do kastrolu oba druhy octa, jak balzamikový, tak vinný. Zalijeme 250 ml vody, osolíme a pocukrujeme. Počkáme, dokud vše nepřejde varem a pak přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut.
  • 3
    Odklopíme pokličku a odpařujeme tekutinu z cibulí, dokud není hustá jako sirup. Můžeme servírovat teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.