Cibule glazírovaná
40 min.

Ingredience
- 500gramůBílá cibulka
- 4lžíceOlej olivový
- 2lžíceBalsamico ocet
- 2lžíceOcet bílý vinný
- 1lžíceCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme cibulky. V kastrolu si prohřejeme olej a bílé cibulky na něm orestujeme.
- 2Přidáme do kastrolu oba druhy octa, jak balzamikový, tak vinný. Zalijeme 250 ml vody, osolíme a pocukrujeme. Počkáme, dokud vše nepřejde varem a pak přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut.
- 3Odklopíme pokličku a odpařujeme tekutinu z cibulí, dokud není hustá jako sirup. Můžeme servírovat teplé i studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.