Cibule po orientálsku

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
20 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
6 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme menší cibule, zalijeme vodou, octem, olivovým olejem, rajským protlakem, přisypeme cukr, hrozinky, ochutíme solí, pepřem, bobkovým listem, snítkou tymiánu a větvičkou petržele. Vše přivedeme k varu a odkryté vaříme 50 minut.
  • 2
    Tekutina by se měla po dobu vaření vyvařit natolik, že by směs měla být mírně zhoustlá.
  • 3
    Vždy dvě celé cibule upravíme na dezertní talířek a přelijeme omáčkou, která vznikla při vaření. Podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.