Cibulka sterilovaná ve sladkokyselém nálevu

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
83 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malou cibulku očistíme, omyjeme a rozdělíme do sklenic. Proložíme bobkovým listem.
  • 2
    Na nálev smícháme vodu s octem, přidáme sůl, cukr, hořčičné semínko a převaříme. Po vychladnutí nálevem zalijeme cibulku.
  • 3
    Sklenice důkladně zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 25 minut při teplotě 80 °C nebo 5 minut od bodu varu. Po vychladnutí vyjmeme a uchováme v temné a studené místnosti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.