Cibulová bílá

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
22 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme a zpěníme na tuku, zalijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a dáme vařit.
  • 2
    V mléce rozmícháme mouku a za stálého míchání přidáme k vařené cibuli. Vaříme asi 20 minut.
  • 3
    Hotovou omáčku přecedíme, cibuli do ní prolisujeme a zašleháme žloutek, rozmíchaný v troše vychladlé omáčky.
  • 4
    Nevaříme, jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.