Cibulová omáčka

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme a zpěníme ji na tuku.
  • 2
    Přidáme drcený pepř, přisypeme prosátou mouku a připravíme zásmažku.
  • 3
    Zásmažku zalijeme prochladlým vývarem, rozšleháme, osolíme a dobře provaříme. Potom omáčku přecedíme a dosolíme. Procezenou omáčku ještě krátce povaříme.
  • 4
    Cibulovou omáčku připravujeme na vařené vepřové nebo hovězí maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.