Cibulová omáčka ke kotletám
25 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
- 10gramůCukr krupice
- 125mililitrůVíno červené
- 50gramůJíška instantní
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
184 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
13 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
331 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Zpěníme máslo a rozpustíme v něm cukr. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké měsíčky. Nasypeme je do másla a necháme zezlátnout. Přilijeme vývar, červené víno a necháme přejít varem. Omáčku zahustíme jíškou a okořeníme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.