Cibulová polévka s pancettou
65 min.
Ingredience
- 4lžíceSýr Parmezán
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 100gramůPancetta
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 6kusůBazalka
- 700gramůCibule
- 1300mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
669 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
25 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Pancettu nakrájenou na malé kousky dejte do většího hrnce spolu se slaninou a smažte 2 minuty za občasného míchání.
- 2Přidejte olej a cibuli a vše smažte 20 minut dozlatova na slabém plameni.
- 3Přidejte vývar, rajčata, pepř a sůl. Vařte 30 minut za občasného míchání. Před podáváním posypte bazalkou a parmazánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.