Cibulová polévka s vejci
35 min.
Ingredience
- 1litrVývar zeleninový
- 3kusyCibule
- 3kusyVejce slepičí
- 50gramůSádlo škvařené
- 2krajíceChléb konzumní
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do zeleninového vývaru vložíme oloupané, nadrobno pokrájené cibule a vaříme je do měkka. Poté přilijeme rozšlehaná, osolená vejce a necháme je srazit.
- 2Chléb nakrájíme na kostičky, ty osmažíme v pánvi na sádle. Osmažené kostičky rozdělíme na talíře, zalijeme horkou polévkou, ozdobíme nakrájenou pažitkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.