Cibulové maso zapečené

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
28 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené hovězí maso necháme vychladnout ve vývaru a potom je nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme olejem, plátky masa osolíme, opepříme a ve vrstvách urovnáme do mísy.
  • 3
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky a necháme zesklovatět na pánvi na másle. Kroužky cibule rozložíme na maso a vše přelijeme smetanou smíchanou s nastrouhaným sýrem. Pokrm zapékáme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.