Cibulovo - jablkové pyré se slaninou

30 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve osmažíme dozlatova na kostičky nakrájenou slaninu na pánvi a necháme jí odkapat od tuku.
  • 2
    V prázdné pánvi na másle smažíme oloupané, na dílky nakrájené cibule asi 10 minut, pozor na připálení. K tomu přidáme oloupaná, odjádřená, na dílky nakrájená jablka, slaninu, špetku pepře a sůl. Ještě asi 10 minut podusíme ve šťávě puštěné z cibulí a jablek. Stále mícháme a občas podlijeme vodou, aby se směs nechytila ke dnu.
  • 3
    Servírujeme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.