Cibulovo-ředkvová pasta
30 min.
Ingredience
- 1kilogramŘedkev černá
- 50gramůKedlubna
- 30gramůCeler řapíkatý
- 300gramůCibule
- 1,5decilitryOlej olivový extra panenský
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
19 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
827 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ředkev, celer a kedlubnu důkladně očistíme, dobře omyjeme, na jemném struhadle nastrouháme do misky, cibuli oloupeme a také nastrouháme. Všechny suroviny v misce dobře promícháme, přilijeme olej, podle vlastní chuti osolíme, opepříme, ještě promícháme a pastu odložíme na krátkou dobu do ledničky odpočinout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.