Cibulovo-vajíčková pasta

30 min.
Polsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
40 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, přivedeme k varu a do vařící vody opatrně lžící vložíme celá vejce, která povaříme asi 10 minut natvrdo. Uvařená vejce scedíme, necháme vychladnout, oloupeme, drobně je nasekáme do misky, kam přidáme oloupanou a nadrobno nasekanou cibuli, nasekanou jarní cibulku, také nasekaný kopr, přisypeme mletou papriku, vylijeme olej, vše dobře spolu smícháme, podle vlastní chuti osolíme, opepříme a ještě jednou promícháme.
  • 2
    Pastu odložíme do lednice odpočinout a tam ji udržujeme až do podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.