Cibulový dresink
35 min.

Ingredience
- 300gramůCibule
- 2mililitryCitronová šťáva
- 30gramůBešamel
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 30mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli. Zpěněnou cibulku promícháme s bešamelem, na mírném plameni necháme probublávat 20 minut. Hotovou omáčku vyšleháme dohladka a promícháme se smetanou. Poté okořeníme muškátovým oříškem, citronovou šťávou, solí a pepřem.
- 2Nakonec ještě chvíli prohřejeme, aby se spojily všechny chutě.
- 3Podáváme k zapékané zelenině.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.