Cibulový dresink

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli. Zpěněnou cibulku promícháme s bešamelem, na mírném plameni necháme probublávat 20 minut. Hotovou omáčku vyšleháme dohladka a promícháme se smetanou. Poté okořeníme muškátovým oříškem, citronovou šťávou, solí a pepřem.
  • 2
    Nakonec ještě chvíli prohřejeme, aby se spojily všechny chutě.
  • 3
    Podáváme k zapékané zelenině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.