Cibulový salát

22 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
82 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, překrojíme a nakrájíme na tenká půlkolečka.
  • 2
    Vložíme je do malého množství osolené, okyselené a oslazené vody s kořením a pod pokličkou vaříme asi 10-12 minut.
  • 3
    Uvařenou cibuli odstavíme z ohně, odkryjeme a necháme vychladnout. Vyjmeme koření a přimícháme olej.
  • 4
    Salát vydrží v přikryté nádobě v chladničce i několik dní.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.