Cibulový salát s ovčím sýrem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
33 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, dvě z nich nakrájíme na osminky. Oloupanou cibuli krájíme na tenké plátky.
  • 2
    Olej svaříme s vínem, octem, cukrem a solí. Ihned ho nalijeme na cibulové plátky, necháme vychladit.
  • 3
    Omytou okurku postrouháme nahrubo, šunku rozkrájíme na proužky, sýr rozdrobíme.
  • 4
    Z cibule slijeme zálivku do hrnku, žloutky ze zbylých dvou vajec rozmačkáme vidličkou a promícháme se zálivkou na hladkou omáčku. Nakonec všechny suroviny promícháme vidličkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.