Cikánský hovězí guláš

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
17 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném tuku osmahneme na nudličky pokrájenou slaninu. Přidáme drobně krájenou cibuli, zpěníme ji a přidáme maso nakrájené na kostky.
  • 2
    Okořeníme a dusíme pod pokličkou. Když se šťáva vydusí do tuku, vmícháme papriku, kečup, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 3
    Pak šťávu opět vysmahneme na tuk, poprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a rozmícháme.
  • 4
    Nakonec přidáme jemně nakrájenou okurku a kapii a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.