Cikánský hovězí guláš
100 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1kusOkurky nakládané
- 3lžíceOlej stolní
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 500gramůHovězí maso přední
- 20gramůAnglická slanina
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyPaprika sterilovaná
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceKečup
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
17 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na rozpáleném tuku osmahneme na nudličky pokrájenou slaninu. Přidáme drobně krájenou cibuli, zpěníme ji a přidáme maso nakrájené na kostky.
- 2Okořeníme a dusíme pod pokličkou. Když se šťáva vydusí do tuku, vmícháme papriku, kečup, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 3Pak šťávu opět vysmahneme na tuk, poprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a rozmícháme.
- 4Nakonec přidáme jemně nakrájenou okurku a kapii a prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.