Čínská omáčka k masu
30 min.
Ingredience
- 4stroužkyČesnek
- 3lžícePovidla švestková
- 4lžíceMed včelí
- 1lžíceOmáčka sójová
- 50mililitrůOlej sezamový
- 50mililitrůVoda pitná
- 2lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
25 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
290 mg
Cukr
33 g
Postup přípravy
- 1Na mírném ohni osmahneme nadrcený česnek a postupně přidáme povidla, vodu, protlak a zbylé suroviny. Mícháme cca 10 mínut, dokud se nám omáčka nespojí. Následně můžeme omáčkou zalévat maso. Ve vzduchotěsné nádobě nám může vydržet cca 4 týdny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.