Čínská zelenina
40 min.
Ingredience
- 1lžíceSolamyl - bramborový škrob
- 4lžíceOlej rostlinný
- 2kusyMrkev kořen
- 1kusCuketa
- 4kusyKukuřice
- 125gramůKvěták
- 1kusPórek
- 125gramůKaštany vodní
- 225gramůSýr sójový - Tofu
- 3decilitryVývar zeleninový
- 1lžičkaSůl
- 2lžičkyCukr třtinový
- 2lžičkyOmáčka sójová
- 2lžíceSherry brandy
- 2lžíceVoda pitná
- 1lžíceKoriandr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Rozpálíme olej ve woku a přidáme do něj mrkev pokrájenou na plátky, cuketu nakrájenou na kolečka, přepůlené kukuřice, růžičky květáku a pokrájený pórek. Smažíme 3 minuty, vmícháme rozpůlené kaštany, tofu, vývar, sójovou omáčku, sůl, sherry a cukr. Pod pokličkou dusíme 20 minut.
- 2Smícháme solamyl s vodou na hladkou pastu. Vmícháme do woku, přivedeme k varu a povaříme, až zhoustne.
- 3Posypeme koriandrem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.