Čínské maso
50 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 600gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaSůl
- 4lžíceOlej stolní
- 1kusVejce slepičí
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceSolamyl
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 3lžíceOmáčka sójová
- 1šálekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
903 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V míse rozmícháme vejce, solamyl, sůl a trošku vody a v této směsi pečlivě obalíme maso nakrájené na proužky.
- 2Osmažíme na oleji, až se kousky masa navzájem neslepují.
- 3Přidáme utřený česnek, drobně nakrájenou cibuli, nakrájené papriky, promícháme a zalijeme sójovou omáčkou.
- 4Za častého míchání dusíme pod pokličkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.