Čínské taštičky s kuřecím masem

90 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
33 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny suroviny na přípravu dipu (omáčky k namáčení) smícháme v misce a odložíme.
  • 2
    Nakrájíme čínské zelí, dáme do cedníku a přelijeme vroucí vodou. Zelí necháme okapat a vytlačíme z něj zadní stranou lžíce vodu. Zelí, kuřecí maso, vodní kaštany, jarní cibulku, rýžové víno, sójovou omáčku, kukuřičný škrob a pepř smícháme v míse. Čtverečky těsta rozložíme na pracovní plochu a na každý dáme asi lžičku náplně. Okraje těsta potřeme vodou, přitiskneme je k sobě a mírně zprohýbáme, trojúhelníky upravíme do tvaru půlměsíců.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej a opékáme na něm taštičky v jedné vrstvě po 5-6 kusech hladkou stranou dospod dozlatova. Potom přidáme 3-4 lžíce vody, pánev částečně přikryjeme pokličkou, taštičky vaříme v páře 10 minut. Voda se zcela odpaří. Hotové taštičky dáme na mísu a podáváme je teplé spolu s dipem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.