Čínské zelí dušené
30 min.
Ingredience
- 2kusyZelí čínské
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceStrouhanka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
95 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Čínské zelí rozebereme na listy, omyjeme, necháme okapat. Listy naskládáme na sebe tak, aby silnější konce byly všechny na jedné straně. Nakrájíme na proužky.
- 2Do kastrolu na rozehřáté máslo vložíme nejprve proužky silnější, osolíme, chvíli podusíme a poté přidáme jemnější části listů. Dosolíme, dodusíme a posypeme opraženou strouhankou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.