Čínské zelí dušené s celerem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
9 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté zelí rozpůlíme a nakrájíme na proužky, oloupaný celer nakrájíme na tenké nudličky.
  • 2
    Na polovině dávky sádla podusíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené zelí a celer, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
  • 3
    Ze zbylého sádla a z mouky připravíme světlou jíšku, vmícháme ji do zelí, přidáme cukr, ocet a podle chuti sůl. Krátce povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.