Čínské zelí s cibulkou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí omyjeme, otřepeme, čtyři velké listy odlomíme a odložíme zatím stranou. Zbytek zelí nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a osmažíme do zlatova. Přidáme zelí, podlijeme vývarem a dusíme, dokud se vývar téměř neodpaří. Vložíme bešamel, rajčatovou omáčku a dusíme do zhoustnutí. Nakonec osolíme a opepříme podle chuti.
  • 2
    Na talíře, rozložíme syrové listy, které jsme odtrhli, do nich jako do mističek naneseme dušené zelí s cibulkou, posypeme posekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.