Citronové jehněčí

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
360 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety vykostíme, nakrájíme na plátky, maso srolujeme a ovážeme nití.
  • 2
    Rozehřejeme ve velké pánvi máslo a olej a jehněčí maso smažíme po obou stranách cca 3 minuty. Poté sundáme z plamene a odlijeme přebytečný tuk. Pánev dáme na oheň, přilijeme vývar, víno, citronovou kůru a bobkové listy a 25 minut vaříme, dokud není maso měkké. Osolíme a opepříme omáčku.
  • 3
    Hotový pokrm dáme na talíře, odstraníme nitě a podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.