Cizrnový salát

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
12 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu dáme do hrnce s vlažnou vodou nabobtnat.
  • 2
    Druhý den přebytečnou vodu vyměníme za novou a cizrnu uvaříme.
  • 3
    Zálivku připravíme z jogurtu a majonézy.
  • 4
    Přidáme nasekanou cibulku a okurky, osolíme a opepříme.
  • 5
    Zálivku promícháme s nakrájenými rajčaty a cizrnou.
  • 6
    Nakonec přimícháme do salátu uvařené vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.