Cizrnový salát
50 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůCizrna
- 2kusyOkurky nakládané
- 200gramůJogurt bílý
- 3kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMajonéza
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
12 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Cizrnu dáme do hrnce s vlažnou vodou nabobtnat.
- 2Druhý den přebytečnou vodu vyměníme za novou a cizrnu uvaříme.
- 3Zálivku připravíme z jogurtu a majonézy.
- 4Přidáme nasekanou cibulku a okurky, osolíme a opepříme.
- 5Zálivku promícháme s nakrájenými rajčaty a cizrnou.
- 6Nakonec přimícháme do salátu uvařené vejce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.