Cizrnový sendvič se zeleninou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
23 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
11 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu vyklopíme z konzervy a necháme okapat. Vidličkou ji rozmačkáme a dohladka rozetřeme s majonézou. Do vzniklého pyré vmícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a na kousky nakrájené artyčoky. Dochutíme čerstvým droždím, sójovou omáčkou, sušenou mořskou řasou, solí a pepřem.
  • 2
    Toastový chléb nasucho opečeme.
  • 3
    Druhou oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, rajčata a okurky nakrájíme na plátky.
  • 4
    Polovinu opečených krajíčků chleba potřeme cizrnovou pastou, zbylé krajíčky obložíme cibulí, rajčaty, okurkami a listy salátu. Přiklopíme na potřené krajíčky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.