Čokoládová buchta s kandovaným ovocem

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
5 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bramboru si klasicky uvaříme a poté ji najemno nastrouháme. Vlažné mléko, rozpuštěné máslo, nastrouhanou bramboru, cukr, vejce, sůl, tresť, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme ovoce a na kousky nalámanou čokoládu a necháme program pokračovat.
  • 2
    Po upečení buchtu vyklopíme, necháme vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.