Čokoládová hnízdečka

37 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
25

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
754 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
14 g
Sacharidy
155 g
Vláknina
998 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na suché pánvi za stálého míchání opražíme cukr a mandlové lupínky. Pánev odstavíme a přidáme hořkomléčnou čokoládu, kakao a instantní kávu.
  • 2
    Z bílků a soli ušleháme pevný sníh a lehce ho vmícháme do směsi.
  • 3
    Oplatky o velikosti 5 cm rozložíme na plech a na každou dáme malou hromádku těsta.
  • 4
    Pečeme v předehřáté troubě na 150°C asi 22 minut. Necháme vychladnout, dáme na mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.