Čokoládová jelítka

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Utřeme žloutek, vejce a čokoládu, přidáme koření a strouhané mandle.
  • 2
    Když je těsto příliš řídké, zahustíme je mletými piškoty.
  • 3
    Do těsta zapracujeme džem a můžeme ještě přidat 20g sekaných mandlí.
  • 4
    Na plechu s pečícím papírem tvoříme malá jelítka, konce ozdobíme kousky mandle, jako špejle u jelit.
  • 5
    Potřeme bílkem a pečeme v mírné troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.