Čokoládový salám s mandlemi

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrolu dáme cukr, tlučenou skořici, hřebíček, strouhanou citronovou kůru, 105g nastrouhaných mandlí a čokoládu. Zbytek mandlí nakrájíme na lístky a přisypeme do směsi.
  • 2
    Za stálého míchání zahříváme, do teplé hmoty přidáme vejce a opět mícháme, dokud nevznikne vláčné těsto.
  • 3
    Na pocukrované pracovní ploše vyválíme na šišku, zabalíme do papíru a necháme ztuhnout. Poté nakrájíme na plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.