Conchiglie s rukolou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
21 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
3 g
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Rukolu posekáme, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s rukolou, orestujeme, přilijeme vývar, smetanu, osolíme, opepříme a vyvaříme dohusta. Těstoviny upravíme na talíře, přelijeme rukolovou omáčkou a posypeme sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.