Čorba z čerstvého hrášku

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na oleji osmahneme drobně pokrájenou cibulku, přidáme čerstvý zelený hrášek, přilijeme trošku vody a pod pokličkou podusíme. Měkký hrášek poprášíme moukou, zamícháme, osolíme, opepříme, zalijeme 1 l vody a vaříme ještě 30 minut.
  • 2
    Při servírování dáme na talíř 1 lžíci sladké smetany a čorbu opatrně naléváme.
  • 3
    Ozdobíme drobně nasekanou kadeřavou petrželkou.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.