Crostini s uzeným lososem a pancettou

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
246 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagetu nakrájíme na plátky, po obou stranách potřeme olejem a urovnáme na plech. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 minut, vyjmeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Pancettu nakrájenou na plátky vložíme na několik minut pod rozpálený gril a vyjmeme na papírovou utěrku.
  • 3
    Uzeného lososa nakrájíme na tenké plátky.
  • 4
    V misce smícháme zakysanou smetanu s hořčicí, nasekanými kapary, citronovou šťávou a kůrou. Podle chuti opepříme.
  • 5
    Na topinky naneseme kopečky krému, na ně upravíme plátky lososa, pancettu a nakrájenou pažitku.
  • 6
    Podáváme na ploché míse.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.