Cuketová pomazánka jako kaviár

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
27 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
342 mg
Cukr
685 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou cuketu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pokapeme ji olivovým olejem (1 lžíce) a v rozpálené pánvi ji rozpečeme.
  • 2
    Vychladlou cuketu v míse rozmixujeme.
  • 3
    Lučinu vyšleháme se solí a prolisovaným česnekem.
  • 4
    Do mísy k cuketě přimícháme velmi drobně pokrájenou šalotku, olivový olej, vyšlehanou Lučinu a nakonec dochutíme citronovou šťávou.
  • 5
    Pomazánku použijeme vychlazenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.