Curyšský telecí řízek

35 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
989 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
89 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
137 mg
Vápník
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky z telecí kýty naklepeme, osolíme a na každý do poloviny položíme plátek šunky a sýru. Druhou polovinu přehneme, aby se okraje kryly a naklepeme.
  • 2
    Řízky poprášíme hladkou moukou a opékáme je na oleji 3 minuty na každé straně. Vyjmeme je, olej slijeme, přidáme máslo, trochu vývaru a krátce povaříme.
  • 3
    Nakonec přidáme nasekanou petrželku a řízky přelijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.