Ďábelská roštěná

210 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1086 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
82 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
912 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naporcované maso rozdělíme na 2 díly. Naklepeme, osolíme, opepříme. Na jeden díl naskládáme plátky anglické slaniny, na kolečka nakrájenou cibuli, uvařená a na kostky nakrájená vajíčka, nadrobno nasekané žampióny, na kolečka česnek, nakrájené olivy, na proužky papriku, na kolečka feferonky. Nakonec přidáme lečo bez šťávy. Druhým dílem masa vše přeložíme. Stáhneme nitě, necháme v chladu odležet 2 hodiny.
  • 2
    Potom roštěnky obalíme v mouce a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Podlijeme vývarem a pod poklicí v troubě dusíme asi 60 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.