Ďábelská rybí pomazánka
25 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyPaprika zelená
- 2kusyRajčata
- 100gramůKečup ostrý
- 300gramůSardinky v rajčatové omáčce
- 1lžičkaPaprika mletá pálivá
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 50gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli spolu s česnekem oloupeme, nakrájíme na malé kousky, které v pánvi na rozpáleném másle zpěníme. Přidáme drobně nakrájenou zelenou papriku, oloupaná a na malé kousky nakrájená rajčata a kečup. Všechny suroviny podusíme doměkka a stáhneme z ohně.
- 2Do pánve přimícháme rybí konzervy, pálivou mletou papriku, dochutíme solí, pepřem a ještě promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 31. 1. 2016
Ďábelská rybí pomazánka
Opravdu ďábelská 😋😋😋 Velmi chutná. Potřebujete sice trochu času na přípravu, ale vyplatí se to.😉