Ďábelské kuře

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
68 mg
Cukr
427 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naklepeme a česnekem se solí potřeme kuřecí prsa, obalíme v mouce, posypeme pepřem, paprikou a kari.
  • 2
    Rozškvaříme slaninu na oleji, vyjmeme a na zbytku tuku osmahneme porce kuřete. Podlijeme vínem a dopečeme.
  • 3
    Do zapékací mísy dáme měkké maso, poklademe plátky slaniny, sýra, přidáme škvarky, zalijeme zbylým vínem z pánve a zapečeme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.