Ďábelské kuře
80 min.
Ingredience
- 1kilogramKuřecí prsa
- 1hrnekVíno červené
- 6plátkůSýr Eidam cihla 30%
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaKari koření
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůSlanina vepřová
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
68 mg
Cukr
427 mg
Postup přípravy
- 1Naklepeme a česnekem se solí potřeme kuřecí prsa, obalíme v mouce, posypeme pepřem, paprikou a kari.
- 2Rozškvaříme slaninu na oleji, vyjmeme a na zbytku tuku osmahneme porce kuřete. Podlijeme vínem a dopečeme.
- 3Do zapékací mísy dáme měkké maso, poklademe plátky slaniny, sýra, přidáme škvarky, zalijeme zbylým vínem z pánve a zapečeme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.