Ďábelské makrely

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
68 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makrely očistíme, zbavíme hlav a omyjeme. Ryby potřeme máslem, osolíme, obalíme v hladké mouce a mleté paprice. Do každé makrely vložíme proužek slaniny a feferonku.
  • 2
    Připravené ryby zprudka opečeme po obou stranách v pánvi na oleji.
  • 3
    Při podávání pokrm ozdobíme dílky rajčete, plátky citronu a snítkou petrželky.
  • 4
    Podáváme s bílou vekou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.