Ďábelské makrely
30 min.
Ingredience
- 120gramůMáslo čerstvé
- 100gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 3kusyFeferony
- 1kusRajčata
- 1kusPetržel - nať
- 1kusCitrony
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůMakrela obecná
- 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
68 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Makrely očistíme, zbavíme hlav a omyjeme. Ryby potřeme máslem, osolíme, obalíme v hladké mouce a mleté paprice. Do každé makrely vložíme proužek slaniny a feferonku.
- 2Připravené ryby zprudka opečeme po obou stranách v pánvi na oleji.
- 3Při podávání pokrm ozdobíme dílky rajčete, plátky citronu a snítkou petrželky.
- 4Podáváme s bílou vekou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.