Dakkhinská omeleta se špenátem

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
43 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
40 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozklepneme, žloutky rozšleháme se svařeným mlékem, solí a pepřem. Z bílků a tatarky ušleháme tuhý sníh a vmícháme ke žloutkům.
  • 2
    V pánvi rozpálíme máslo s olejem, vlijeme vaječnou směs, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme cca 10 minut. v
  • 3
    Hotovou omeletu přemístíme na talíř, na polovinu navrstvíme dušený špenát a zakryjeme druhou polovinou. Nakrájíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.