Daňčí bifteky

18 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
23 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné a osušené daňčí maso z kýty nebo z panenky nakrájíme na silnější plátky, naklepeme hřbetem ruky nebo obráceným nožem, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přiložíme maso a zprudka osmažíme z obou stran dorůžova.
  • 3
    Bifteky upravíme na talíře, doplníme pečeným bramborem, tatarskou omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.