Daňčí bifteky
18 min.
Ingredience
- 1000gramůDančí maso
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůBrambory pečené
- 120gramůOmáčka tatarská
- 60gramůOlej slunečnicový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
23 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Odblaněné a osušené daňčí maso z kýty nebo z panenky nakrájíme na silnější plátky, naklepeme hřbetem ruky nebo obráceným nožem, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.
- 2V pánvi rozpálíme olej, přiložíme maso a zprudka osmažíme z obou stran dorůžova.
- 3Bifteky upravíme na talíře, doplníme pečeným bramborem, tatarskou omáčkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.