Daňčí maso na houbách
70 min.
Ingredience
- 800gramůDančí maso
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžičkaCitronová kůra
- 450gramůHouby čerstvé
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 60gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 0,5lžičkaJalovec
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
16 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, houby na kostky, maso na kostky, nastrouháme citronovou kůru.
- 2Na másle s olejem zpěníme cibuli, přidáme maso a osmažíme. Poté vsypeme papriku, protlak, zarestujeme, podlijeme pivem a pod poklicí dusíme.
- 3Do téměř udušeného masa vmícháme houby, drcený jalovec, kmín, citronovou kůru, pepř, sůl a dovaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.