Daňčí řezy se šunkou a vejcem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
534 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
29 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
51 mg
Cukr
670 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěné a omyté daňčí kýty nakrájíme přes vlákno řízky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Maso obalíme po jedné straně v hladké mouce a po obou stranách opékáme na pánvi na oleji asi 4 minuty. Podlijeme trochou vody a chvíli podusíme.
  • 3
    Čistou pánev vymastíme máslem, vložíme plátky šunky, rozklepneme na ně vejce, osolíme špetkou soli a zapečeme.
  • 4
    Dančí řízky podáváme na nahřátých talířích polité vypečenou šťávou. Poklademe je vejci se šunkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.