Daňčí řízky se sýrem
23 min.
Ingredience
- 400gramůDančí maso
- 400gramůVepřová kýta
- 0,25lžičkaChilli koření mleté
- 4plátkySýr Eidam cihla 30%
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na obalení
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 2kusyVejce slepičí
- 5lžicStrouhanka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
41 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
279 mg
Cukr
729 mg
Postup přípravy
- 1Daňčí i vepřovou kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, okořeníme chilli kořením a potřeme hořčicí. Na daňčí řízek položíme plátek sýra, vepřový řízek, po celém obvodu řízky sklepneme, aby se spojily. Řízky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji dorůžova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.